Todd Kreidler, de schrijver van de musical 'Holler If Ya Hear Me', opteerde ervoor om zich te laten inspireren door de teksten en nummers van Tupac Shakur. Het wordt dus geen biografisch verhaal en Williams kruipt bijgevolg ook niet in de huid van de in 1996 overleden raplegende.

Saul Williams werd bekend bij het grote publiek als Raymond Joshua in de film 'Slam' (1998). In deze prent speelde hij een slam poet die het moeilijk heeft omwille van zijn sociale achtergrond.

Andere acteurs die gecast werden voor de rapmusical zijn Tonya Pinkins, Christopher Jackson, Saycon Sengbloh, Ben Thompson en John Earl Jelks. Nieuwskomers Joshua Boone en Dyllon Burnside vullen het ensemble aan.

Afeni Shakur, de moeder van Tupac, is de producent van dienst en Kenny Leon regisseert 'Holler If Ya Hear Me'. De musical opent op Broadway op 19 juni. (LP)

Trailer van 'Slam' uit 1998.

Todd Kreidler, de schrijver van de musical 'Holler If Ya Hear Me', opteerde ervoor om zich te laten inspireren door de teksten en nummers van Tupac Shakur. Het wordt dus geen biografisch verhaal en Williams kruipt bijgevolg ook niet in de huid van de in 1996 overleden raplegende. Saul Williams werd bekend bij het grote publiek als Raymond Joshua in de film 'Slam' (1998). In deze prent speelde hij een slam poet die het moeilijk heeft omwille van zijn sociale achtergrond. Andere acteurs die gecast werden voor de rapmusical zijn Tonya Pinkins, Christopher Jackson, Saycon Sengbloh, Ben Thompson en John Earl Jelks. Nieuwskomers Joshua Boone en Dyllon Burnside vullen het ensemble aan. Afeni Shakur, de moeder van Tupac, is de producent van dienst en Kenny Leon regisseert 'Holler If Ya Hear Me'. De musical opent op Broadway op 19 juni. (LP) Trailer van 'Slam' uit 1998.