21 jaar na zijn dood krijgen dertien demo's van Kurt Cobain een officiële release in de vorm van een soundtrack (van de biopic 'Montage Of Heck'). 'Sappy' mag de spits afbijten. De demo krijgt begin december nog een vinylversie met een Cobain-cover van het Beatles-nummer 'And I Love Her' erbovenop.

'Montage Of Heck' is de allereerste documentaire over het leven en het oeuvre van Kurt Cobain waarvoor zijn nabestaanden officieel toestemming gaven. Het album met de nooit eerder uitgebrachte solo-opnames komt uit op 13 november.

'Sappy' werd in 1993 uitgebracht door Nirvana onder de titel 'Versus chorus versus' voor de compilatie 'No Alternative', zo meldt Pitchfork.

21 jaar na zijn dood krijgen dertien demo's van Kurt Cobain een officiële release in de vorm van een soundtrack (van de biopic 'Montage Of Heck'). 'Sappy' mag de spits afbijten. De demo krijgt begin december nog een vinylversie met een Cobain-cover van het Beatles-nummer 'And I Love Her' erbovenop.'Montage Of Heck' is de allereerste documentaire over het leven en het oeuvre van Kurt Cobain waarvoor zijn nabestaanden officieel toestemming gaven. Het album met de nooit eerder uitgebrachte solo-opnames komt uit op 13 november. 'Sappy' werd in 1993 uitgebracht door Nirvana onder de titel 'Versus chorus versus' voor de compilatie 'No Alternative', zo meldt Pitchfork.