Het Leven Zoals Het Is. Een tv-team van een lokale zender in San Francisco gaat op pad om een reportage te maken over illegaal dumpen van afval op openbare plaatsen. De verslaggever van dienst raakt aan de praat met een dakloze die toevallig passeerde en tussendoor vertelt dat hij ooit lid was van de Santana Blues Band, het collectief van de legendarische gitarist. De garage van zijn moeder diende toen als repetitiekot.

Pas toen de verslaggever het verhaal haarfijn onderzocht, besefte hij dat de man de waarheid vertelde. Robert (de verslaggever) besloot om Marcus (de dakloze) weer in contact te brengen met de Santana (de wereldster). De grote reünie, 45 jaar nadat de twee elkaar voor het laatst zagen, vond plaats vlakbij de caravan van Malone.

'Je weet niet hoe bang ik ben om je onder ogen te komen', aldus Marcus 'The Magnificent' Malone, die nog op de debuutplaat van Santana te horen was. Voor de gitaarvirtuoos was het een grote eer om zijn oude makker weer te kunnen spreken.In een gesprek met CNN liet Santana al verstaan dat hij het leven van zijn oud-collega opnieuw op de rails wil zetten. Een appartement en zelfs plannen om weer samen muziek te maken zijn al concreet. 'We hebben al een nummer voor hem geschreven, 'Magnificent Marcus Malone, en we willen dat hij daarop meespeelt.' Een fantastisch verhaal. (DB)

Het Leven Zoals Het Is. Een tv-team van een lokale zender in San Francisco gaat op pad om een reportage te maken over illegaal dumpen van afval op openbare plaatsen. De verslaggever van dienst raakt aan de praat met een dakloze die toevallig passeerde en tussendoor vertelt dat hij ooit lid was van de Santana Blues Band, het collectief van de legendarische gitarist. De garage van zijn moeder diende toen als repetitiekot.Pas toen de verslaggever het verhaal haarfijn onderzocht, besefte hij dat de man de waarheid vertelde. Robert (de verslaggever) besloot om Marcus (de dakloze) weer in contact te brengen met de Santana (de wereldster). De grote reünie, 45 jaar nadat de twee elkaar voor het laatst zagen, vond plaats vlakbij de caravan van Malone.'Je weet niet hoe bang ik ben om je onder ogen te komen', aldus Marcus 'The Magnificent' Malone, die nog op de debuutplaat van Santana te horen was. Voor de gitaarvirtuoos was het een grote eer om zijn oude makker weer te kunnen spreken. In een gesprek met CNN liet Santana al verstaan dat hij het leven van zijn oud-collega opnieuw op de rails wil zetten. Een appartement en zelfs plannen om weer samen muziek te maken zijn al concreet. 'We hebben al een nummer voor hem geschreven, 'Magnificent Marcus Malone, en we willen dat hij daarop meespeelt.' Een fantastisch verhaal. (DB)