De affiche van TW Classic is compleet. De organisatie achter 'het kleine broertje van Rock Werchter' heeft zopas de resterende artiesten aangekondigd die het programma moesten vervolledigen.

Opener van het minifestival wordt de Belgische poprockband Balthazar. Wanneer die het publiek lichtjes hebben opgewarmd, is het aan Debbie Harry en de rest van Blondie om de massa aan het dansen te krijgen. Vervolgens zullen Ben Harper and Charlie Musselwhite, Santana en Keane het pad effenen voor dé act van de avond: The Boss.

Eind november kondigde de organisatie immers al aan dat niemand minder dan Bruce 'The Boss' Springsteen samen met z'n E Street Band het festivalpark Werchter een slaapmutsje van jewelste zouden geven. De oude ervaren rotten rocken door tor half een 's nachts, waarna het festival er weer op zal zitten.

TW Classic gaat dit jaar door op zaterdag 13 juli 2013, een week na het grote Rock Werchter. Er zijn nog altijd tickets beschikbaar. (TR)

De affiche van TW Classic is compleet. De organisatie achter 'het kleine broertje van Rock Werchter' heeft zopas de resterende artiesten aangekondigd die het programma moesten vervolledigen. Opener van het minifestival wordt de Belgische poprockband Balthazar. Wanneer die het publiek lichtjes hebben opgewarmd, is het aan Debbie Harry en de rest van Blondie om de massa aan het dansen te krijgen. Vervolgens zullen Ben Harper and Charlie Musselwhite, Santana en Keane het pad effenen voor dé act van de avond: The Boss. Eind november kondigde de organisatie immers al aan dat niemand minder dan Bruce 'The Boss' Springsteen samen met z'n E Street Band het festivalpark Werchter een slaapmutsje van jewelste zouden geven. De oude ervaren rotten rocken door tor half een 's nachts, waarna het festival er weer op zal zitten. TW Classic gaat dit jaar door op zaterdag 13 juli 2013, een week na het grote Rock Werchter. Er zijn nog altijd tickets beschikbaar. (TR)