Sam Smith was te gast op een sessie van BBC's Radio 1 Live Lounge Series. Hij koos ervoor om een nummer van Tracy Chapman te coveren, namelijk het iconische 'Fast Car'. Hij voorzag het nummer van een R&B-jasje, waardoor het een stuk meer 'soul' in zich had. Het resultaat kan je hier bekijken:

De laatste maanden heeft Sam Smith hard gewerkt aan zijn carrière. Zo was het een erg drukke zomer voor Smith. Niet enkel stond hij op de affiche van tal van zomerfestivals, maar gaf hij ook een optreden tijdens 'Saturday Night Live', zong hij een duet met Mary J. Blige in het Apollo Theater en herwerkte hij het nummer van Whitney Houston 'How Will I Know'.

(LVR)

Sam Smith was te gast op een sessie van BBC's Radio 1 Live Lounge Series. Hij koos ervoor om een nummer van Tracy Chapman te coveren, namelijk het iconische 'Fast Car'. Hij voorzag het nummer van een R&B-jasje, waardoor het een stuk meer 'soul' in zich had. Het resultaat kan je hier bekijken: De laatste maanden heeft Sam Smith hard gewerkt aan zijn carrière. Zo was het een erg drukke zomer voor Smith. Niet enkel stond hij op de affiche van tal van zomerfestivals, maar gaf hij ook een optreden tijdens 'Saturday Night Live', zong hij een duet met Mary J. Blige in het Apollo Theater en herwerkte hij het nummer van Whitney Houston 'How Will I Know'.(LVR)