Adams kondigde het project onlangs aan op zijn Twitteraccount. Naar eigen zeggen nam hij Swifts nummer Welcome to New York al op in de stijl van The Smiths.

De zanger is behoorlijk enthousiast over zijn nieuwe project en laat dat ook blijken op sociale media. Bijna dagelijks post hij korte fragmenten van zijn versies, recht uit de studio. Zo klinkt de pophit Shake it Off plots als I'm on Fire van Bruce Springsteen. Ook enkele andere nummers van Swift kregen al een rootssausje over zich heen.

Shake it Off

Bad Blood

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Wildest Dreams

Style

Swift zelf is behoorlijk opgewonden over de plannen van Adams. "Ik ga niet meer kunnen slapen. Vanaf nu vier ik deze dag elk jaar als een feestdag", liet ze weten. (JVL)

Adams kondigde het project onlangs aan op zijn Twitteraccount. Naar eigen zeggen nam hij Swifts nummer Welcome to New York al op in de stijl van The Smiths.De zanger is behoorlijk enthousiast over zijn nieuwe project en laat dat ook blijken op sociale media. Bijna dagelijks post hij korte fragmenten van zijn versies, recht uit de studio. Zo klinkt de pophit Shake it Off plots als I'm on Fire van Bruce Springsteen. Ook enkele andere nummers van Swift kregen al een rootssausje over zich heen.Shake it OffBad BloodWildest DreamsStyleSwift zelf is behoorlijk opgewonden over de plannen van Adams. "Ik ga niet meer kunnen slapen. Vanaf nu vier ik deze dag elk jaar als een feestdag", liet ze weten. (JVL)