Rudimental is hot. De organische sound - met invloeden van dubstep, soul, grime en drum 'n bass - die de band serveert slaat aan. Tijdens hun passage in de Brusselse Ancienne Belgique speelde het Britse electrocollectief in een tot de nok gevulde concertzaal. Wie de electroband opnieuw aan het werk wil zien, moet op 5 februari in de Lotto Arena staan.

Rudimental bracht in 2012 een eerste single uit. 'Feel The Love', met John Newman, was meteen een hitbom. Er volgde nog meer successen met nummers als 'Not Giving In', 'Hell Could Freeze' en de recente single 'Waiting All Night', allemaal gebundeld op het album 'Home'. Live genieten de Londenaars een uitstekende reputatie. Getuige hun concert in het Club 69-zaaltje van Studio Brussel. Afgelopen zomer stonden ze nog op Rock Werchter. (DB)

Rudimental is hot. De organische sound - met invloeden van dubstep, soul, grime en drum 'n bass - die de band serveert slaat aan. Tijdens hun passage in de Brusselse Ancienne Belgique speelde het Britse electrocollectief in een tot de nok gevulde concertzaal. Wie de electroband opnieuw aan het werk wil zien, moet op 5 februari in de Lotto Arena staan.Rudimental bracht in 2012 een eerste single uit. 'Feel The Love', met John Newman, was meteen een hitbom. Er volgde nog meer successen met nummers als 'Not Giving In', 'Hell Could Freeze' en de recente single 'Waiting All Night', allemaal gebundeld op het album 'Home'. Live genieten de Londenaars een uitstekende reputatie. Getuige hun concert in het Club 69-zaaltje van Studio Brussel. Afgelopen zomer stonden ze nog op Rock Werchter. (DB)