Heel wat grote namen uit de Britse muziekbusiness gaven van jetje tijdens de spectaculaire slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Onder hen Blur (ofte Damon Albarn), Oasis (in de persoon van Liam Gallagher), Kaiser Chiefs, Thake That, Annie Lennox, The Spice Girls, George Michael, Fat Boy Slim, Pet Shop Boys, Ray Davies van The Kinks...

Volgens de Britse krant The Guardian heeft het heel wat moeite gekost om de rockers van The Who te overtuigen naar het Olympisch stadion te lokken. Voor enkele topnamen was het een resolute njet. Zowel The Rolling Stones, als David Bowie, The Sex Pistols als The Libertines bedankten voor de uitnodiging.

Ook Kate Bush kon niet overtuigd worden. Ze loofde wel de organisatie voor de puike slotceremonie. En ze was tevreden over de remix van haar megahit 'Running Up That Hill' die tijdens een van de acts door het stadion klink. (DB)

Heel wat grote namen uit de Britse muziekbusiness gaven van jetje tijdens de spectaculaire slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Onder hen Blur (ofte Damon Albarn), Oasis (in de persoon van Liam Gallagher), Kaiser Chiefs, Thake That, Annie Lennox, The Spice Girls, George Michael, Fat Boy Slim, Pet Shop Boys, Ray Davies van The Kinks...Volgens de Britse krant The Guardian heeft het heel wat moeite gekost om de rockers van The Who te overtuigen naar het Olympisch stadion te lokken. Voor enkele topnamen was het een resolute njet. Zowel The Rolling Stones, als David Bowie, The Sex Pistols als The Libertines bedankten voor de uitnodiging.Ook Kate Bush kon niet overtuigd worden. Ze loofde wel de organisatie voor de puike slotceremonie. En ze was tevreden over de remix van haar megahit 'Running Up That Hill' die tijdens een van de acts door het stadion klink. (DB)