De beslissing volgt een dag nadat L'Wren Scott, de levensgezellin van frontman Mick Jagger, dood aangetroffen werd in haar appartement in New York. Vermoedelijk stapte de 47-jarige Scott uit het leven. Ze vormde sinds 2001 een koppel met Mick Jagger. De Stones zouden hun Australische toernee in Perth aftrappen.

Over de volgende concerten, op 22 maart in Adelaide en 25 maart in Sydney, is nog niets bekend. Op 7 juni staan de Stones op Pinkpop, op 28 juni komen ze naar Werchter in het kader van TW Classic. (BELGA)

De beslissing volgt een dag nadat L'Wren Scott, de levensgezellin van frontman Mick Jagger, dood aangetroffen werd in haar appartement in New York. Vermoedelijk stapte de 47-jarige Scott uit het leven. Ze vormde sinds 2001 een koppel met Mick Jagger. De Stones zouden hun Australische toernee in Perth aftrappen.Over de volgende concerten, op 22 maart in Adelaide en 25 maart in Sydney, is nog niets bekend. Op 7 juni staan de Stones op Pinkpop, op 28 juni komen ze naar Werchter in het kader van TW Classic. (BELGA)