Momenteel toert The Who door Noord-Amerika met hun show 'The Who hits 50!'. Initieel werd gehoopt dat men na de vier geannuleerde shows gewoon de draad terug kon opnemen. 'Maar na uitgebreide tests is gebleken dat het mysterieuze virus virale meningitis is, een zwaar verdict. De dokters hebben Roger rust voorgeschreven', klinkt het in het bericht op hun website.

De band verontschuldigt zich ook nog bij hun fans, maar ze verzekeren dat de tickets geldig blijven voor de nog te bepalen concerten. 'Het plan is om in de lente van 2016 de tournee te hernemen. We zullen jullie dan een show om nooit te vergeten voorschotelen', vult Pete Townsend nog aan. (AB)

Momenteel toert The Who door Noord-Amerika met hun show 'The Who hits 50!'. Initieel werd gehoopt dat men na de vier geannuleerde shows gewoon de draad terug kon opnemen. 'Maar na uitgebreide tests is gebleken dat het mysterieuze virus virale meningitis is, een zwaar verdict. De dokters hebben Roger rust voorgeschreven', klinkt het in het bericht op hun website. De band verontschuldigt zich ook nog bij hun fans, maar ze verzekeren dat de tickets geldig blijven voor de nog te bepalen concerten. 'Het plan is om in de lente van 2016 de tournee te hernemen. We zullen jullie dan een show om nooit te vergeten voorschotelen', vult Pete Townsend nog aan. (AB)