Pearl Jam, dat twintig jaar geleden doorbrak met het album 'Ten', stond ook al in 2007 en 2010 op het hoofdpodium van Rock Werchter. Hun laatste passage was overigens geen onverdeeld succes, gezien de tijdsduur van de set (50 minuten) en de afwezigheid van klassiekers als 'Black' en 'Jeremy'.

Het optreden van volgende zomer is een van de negen concerten tijdens de Europese tournee van de band uit Seattle. In België zullen ze enkel in Werchter te zien zijn.

Eerder werd de komst van Red Hot Chili Peppers, Florence + the Machine en Justice op Rock Werchter 2012 bevestigd.

De tickets voor het festival, dat van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli plaatsvindt op twee verschillende podia, zijn verkrijgbaar via proximusgoformusic.be. Dagtickets kosten 79 euro, een combiticket voor het volledige festival 195 euro. (DB)

Pearl Jam, dat twintig jaar geleden doorbrak met het album 'Ten', stond ook al in 2007 en 2010 op het hoofdpodium van Rock Werchter. Hun laatste passage was overigens geen onverdeeld succes, gezien de tijdsduur van de set (50 minuten) en de afwezigheid van klassiekers als 'Black' en 'Jeremy'. Het optreden van volgende zomer is een van de negen concerten tijdens de Europese tournee van de band uit Seattle. In België zullen ze enkel in Werchter te zien zijn. Eerder werd de komst van Red Hot Chili Peppers, Florence + the Machine en Justice op Rock Werchter 2012 bevestigd. De tickets voor het festival, dat van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli plaatsvindt op twee verschillende podia, zijn verkrijgbaar via proximusgoformusic.be. Dagtickets kosten 79 euro, een combiticket voor het volledige festival 195 euro. (DB)