Begin deze week annuleerde Wolfmother hun Europese tournee, inclusief hun optreden op Werchter. Zanger Andrew Stockdale is te ziek en moet down under blijven. De organisatie van het beste Europese festival verhuisde dan maar The Black Keys van de kleine Marquee naar het hoofdpodium. Een plek die ze volgens de organisatie meer dan verdienen, 'mede dankzij hun geweldige nieuwe single Tighten Up.

Om het gat dat de twee Black Keys achterlaten op te vullen, sommeerde Herman Schuermans het Belgische elektro -duo Shameboy. Zij moeten het feest in de Marquee op gang trekken.

Rock Werchter (van 1 tot 4 juli) is volledig uitverkocht.

Jan Walraven

Begin deze week annuleerde Wolfmother hun Europese tournee, inclusief hun optreden op Werchter. Zanger Andrew Stockdale is te ziek en moet down under blijven. De organisatie van het beste Europese festival verhuisde dan maar The Black Keys van de kleine Marquee naar het hoofdpodium. Een plek die ze volgens de organisatie meer dan verdienen, 'mede dankzij hun geweldige nieuwe single Tighten Up. Om het gat dat de twee Black Keys achterlaten op te vullen, sommeerde Herman Schuermans het Belgische elektro -duo Shameboy. Zij moeten het feest in de Marquee op gang trekken. Rock Werchter (van 1 tot 4 juli) is volledig uitverkocht.Jan Walraven