Rammstein, niet vies van enige toeters, bellen en vooral veel vuurwerk, komt op zaterdag 6 juli flink van jetje geven op de heilige weide van Werchter.

Rock Werchter slaat steeds vroeger een lijntje uit naar de volgende zomer. Vorig jaar werden de eerste namen eind november prijsgegeven, nu is dat al eind september. De heren van Rammstein, die naar eigen zeggen 'Tanzmetall' produceren, treden aan op het hoofdpodium. Behalve de Main Stage zijn er net zoals dit jaar de Pyramid Marquee en The Barn.

Rock Werchter 2013 vindt plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli. De ticketverkoop start op vrijdag 2 november. (Belga/DB)

Rammstein, niet vies van enige toeters, bellen en vooral veel vuurwerk, komt op zaterdag 6 juli flink van jetje geven op de heilige weide van Werchter.Rock Werchter slaat steeds vroeger een lijntje uit naar de volgende zomer. Vorig jaar werden de eerste namen eind november prijsgegeven, nu is dat al eind september. De heren van Rammstein, die naar eigen zeggen 'Tanzmetall' produceren, treden aan op het hoofdpodium. Behalve de Main Stage zijn er net zoals dit jaar de Pyramid Marquee en The Barn. Rock Werchter 2013 vindt plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli. De ticketverkoop start op vrijdag 2 november. (Belga/DB)