PLUS Palma Violets op cd en op een podium zijn duidelijk twee aparte gevallen. Live worden de kostschooluniformen afgegooid en mag alles luider en smeriger worden gespeeld. Resultaat: de keyboards verdwijnen naar de achtergrond en naar voren komen de bas, maar vooral gitaar. De bij wijlen catchy en breekbare arrangementen van op de plaat transformeren tot vette en/of rauwe rockakkoorden.

MIN Een wijze grootmoeder zei ooit: 'Je mag drijven, maar je moet niet overdrijven'. Je mag vuiler te werk gaan op een podium, maar de overdaad aan enthousiasme ging hier ten koste van de gevoeligheid van sommige nummers. Al na 10 minuten F-bombs beginnen droppen tegen toeschouwers die hun handen niet genoeg omhoog steken, helpt ook niet voor de gezellige sfeer.

QUOTE: "Where Harry is? Harry got lost at Glastonbury."

HOOGTEPUNTEN: 'Best Friends' en '14'

Xavier Vuylsteke de Laps

PLUS Palma Violets op cd en op een podium zijn duidelijk twee aparte gevallen. Live worden de kostschooluniformen afgegooid en mag alles luider en smeriger worden gespeeld. Resultaat: de keyboards verdwijnen naar de achtergrond en naar voren komen de bas, maar vooral gitaar. De bij wijlen catchy en breekbare arrangementen van op de plaat transformeren tot vette en/of rauwe rockakkoorden. MIN Een wijze grootmoeder zei ooit: 'Je mag drijven, maar je moet niet overdrijven'. Je mag vuiler te werk gaan op een podium, maar de overdaad aan enthousiasme ging hier ten koste van de gevoeligheid van sommige nummers. Al na 10 minuten F-bombs beginnen droppen tegen toeschouwers die hun handen niet genoeg omhoog steken, helpt ook niet voor de gezellige sfeer. QUOTE: "Where Harry is? Harry got lost at Glastonbury." HOOGTEPUNTEN: 'Best Friends' en '14' Xavier Vuylsteke de Laps