Editors staan komende zomer voor de zesde keer op Rock Werchter. Dat brengt de teller met het aantal topnamen op vier: Rammstein speelt op vrijdag 1 juli, Editors en Red Hot Chili Peppers op zaterdag 2 juli, Florence + the Machine op zondag 3 juli. De ticketverkoop start op zaterdag 5 december om 9u.

De Britse band stond al ruim twintig keer in ons land. Hun laatste passage dateert van oktober. Toen speelde Editors een clubshow in een bomvolle Leuvense Depot, naar aanleiding van hun nieuw album 'In Dreams'.

In 2008 speelden ze het duizendste concert uit de Rock Werchter-geschiedenis, twee jaar later maakten ze deze hit - een akoestische liveversie van 'No Sound but the Wind' - op het podium. Een fan uit Brugge beleefde toen het trancemoment van zijn leven.

Rock Werchter 2016 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli.

Editors staan komende zomer voor de zesde keer op Rock Werchter. Dat brengt de teller met het aantal topnamen op vier: Rammstein speelt op vrijdag 1 juli, Editors en Red Hot Chili Peppers op zaterdag 2 juli, Florence + the Machine op zondag 3 juli. De ticketverkoop start op zaterdag 5 december om 9u. De Britse band stond al ruim twintig keer in ons land. Hun laatste passage dateert van oktober. Toen speelde Editors een clubshow in een bomvolle Leuvense Depot, naar aanleiding van hun nieuw album 'In Dreams'. In 2008 speelden ze het duizendste concert uit de Rock Werchter-geschiedenis, twee jaar later maakten ze deze hit - een akoestische liveversie van 'No Sound but the Wind' - op het podium. Een fan uit Brugge beleefde toen het trancemoment van zijn leven.Rock Werchter 2016 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli.