Green Day is op donderdag 4 juli top of the bill op het hoofdpodium. De Engelse rockband Blur zal headlinen op vrijdag 5 juli en het Duitse Rammstein is de topper op zaterdag 6 juli. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2013 start op vrijdag 2 november.

Rock Werchter vindt plaats van 4 tot 7 juli. Gevestigde namen, helden van vroeger en nu en de grote namen krijgen een plaats op Main Stage. De Pyramid Marquee focust op 4 en 5 juli op elektronische muziek.

De andere twee dagen komen aanstormend talent, intiemere optredens en dance beats aan bod. In The Barn concerteren bekende namen en de helden van morgen.

Rock Werchter was dit jaar weken op voorhand uitverkocht. (Belga/DB)

Green Day is op donderdag 4 juli top of the bill op het hoofdpodium. De Engelse rockband Blur zal headlinen op vrijdag 5 juli en het Duitse Rammstein is de topper op zaterdag 6 juli. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2013 start op vrijdag 2 november. Rock Werchter vindt plaats van 4 tot 7 juli. Gevestigde namen, helden van vroeger en nu en de grote namen krijgen een plaats op Main Stage. De Pyramid Marquee focust op 4 en 5 juli op elektronische muziek. De andere twee dagen komen aanstormend talent, intiemere optredens en dance beats aan bod. In The Barn concerteren bekende namen en de helden van morgen. Rock Werchter was dit jaar weken op voorhand uitverkocht. (Belga/DB)