Volgens verschillende websites leed de zangeres aan uitdroging en uitputting. Meerdere dagen al maakte ze via Twitter gewag van griepsymptomen en het feit dat ze ziek was. Nadat een fan vroeg waarom ze al even niets meer had laten weten op Twitter, antwoordde ze met de bewuste foto.

Dat die genomen werd kort na het gala van maandagavond, bewijzen haar valse zwarte nagels die duidelijk op de foto te zien zijn. De Amerikaanse media laten niet na eraan te herinneren dat de zangeres gekend staat als fuifbeest, en dat ze vaak over de schreef gaat. (Belga/RDM)

Volgens verschillende websites leed de zangeres aan uitdroging en uitputting. Meerdere dagen al maakte ze via Twitter gewag van griepsymptomen en het feit dat ze ziek was. Nadat een fan vroeg waarom ze al even niets meer had laten weten op Twitter, antwoordde ze met de bewuste foto. Dat die genomen werd kort na het gala van maandagavond, bewijzen haar valse zwarte nagels die duidelijk op de foto te zien zijn. De Amerikaanse media laten niet na eraan te herinneren dat de zangeres gekend staat als fuifbeest, en dat ze vaak over de schreef gaat. (Belga/RDM)