De 71-jarige Davies, samen met Roger Hodgson in 1969 oprichter van de band, heeft gezondheidsproblemen en kan niet optreden, meldt de band. Bij Davies werd multipel myeloom, of de ziekte van Kahler, vastgesteld. "Hij is gestart met een agressieve behandeling om deze ziekte te bestrijden", klinkt het.

Teleurstelling

De band Supertramp bestaat 40 jaar en daarom besloot de Britse band een Europese verjaardagstournee te organiseren. Het ging om de eerste concertreis van de band in vijf jaar. "Ik keek erg uit naar deze tournee en het spijt me dat ik iedereen moet teleurstellen. Mijn gezondheid laat me niet toe om te spelen en ik heb al mijn energie nodig om beter te worden," zo liet Davies optekenen. Fans die een ticket voor het concert in Brussel gekocht hadden, zullen hun geld terugkrijgen.

De iconische band toch live bezig zien? Dan zal je je (voorlopig) moeten beroepen op YouTube-filmpjes:

(Belga)

De 71-jarige Davies, samen met Roger Hodgson in 1969 oprichter van de band, heeft gezondheidsproblemen en kan niet optreden, meldt de band. Bij Davies werd multipel myeloom, of de ziekte van Kahler, vastgesteld. "Hij is gestart met een agressieve behandeling om deze ziekte te bestrijden", klinkt het. De band Supertramp bestaat 40 jaar en daarom besloot de Britse band een Europese verjaardagstournee te organiseren. Het ging om de eerste concertreis van de band in vijf jaar. "Ik keek erg uit naar deze tournee en het spijt me dat ik iedereen moet teleurstellen. Mijn gezondheid laat me niet toe om te spelen en ik heb al mijn energie nodig om beter te worden," zo liet Davies optekenen. Fans die een ticket voor het concert in Brussel gekocht hadden, zullen hun geld terugkrijgen. De iconische band toch live bezig zien? Dan zal je je (voorlopig) moeten beroepen op YouTube-filmpjes:(Belga)