Richard Hawley werkte zijn optreden op Primavera Sound Festival in Barcelona al af met zijn gebroken kuitbeen. In het vliegtuig naar Brussel postte hij op het nieuws van zijn blessure op het Richard Hawley Forum.

Daar liet hij verstaan dat hij zijn fans niet in de steek zou laten en dat alle geplande shows doorgaan, ook die van dinsdag 5 juni in de Brusselse Botanique. 'Draag geen schoenen met leren zool als je een marmeren trap afgaat', was de wijze raad die hij ook nog meegaf.

Staan en zitten

Volgens de Botanique verplaatst Hawley zich nu in een rolstoel. Tijdens het optreden zal hij staan, maar hij moet ook zitten om zijn been te laten rusten. Blijkbaar kan hij ook nog zijn effectpedalen bedienen, want het optreden wordt niet akoestisch. (JVP)

Richard Hawley werkte zijn optreden op Primavera Sound Festival in Barcelona al af met zijn gebroken kuitbeen. In het vliegtuig naar Brussel postte hij op het nieuws van zijn blessure op het Richard Hawley Forum. Daar liet hij verstaan dat hij zijn fans niet in de steek zou laten en dat alle geplande shows doorgaan, ook die van dinsdag 5 juni in de Brusselse Botanique. 'Draag geen schoenen met leren zool als je een marmeren trap afgaat', was de wijze raad die hij ook nog meegaf.Staan en zittenVolgens de Botanique verplaatst Hawley zich nu in een rolstoel. Tijdens het optreden zal hij staan, maar hij moet ook zitten om zijn been te laten rusten. Blijkbaar kan hij ook nog zijn effectpedalen bedienen, want het optreden wordt niet akoestisch. (JVP)