De Britse symfonische rockband Supertramp gaat dit najaar door Europa toeren om hun veertigste verjaardag in de verf te zetten. De groep doet daarbij ook België aan. De tournee van de groep gaat op 2 september in het Duitse Halle van start en telt vijfendertig concerten in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Portugal, Nederland, België, Groot-Brittannië en Ierland.

Supertramp raakte in de jaren zeventig bekend door hits als Give A Little Bit, The Logical Song, Dreamer, Goodbye Stranger en Breakfast In America. De reünie van de Britse band is wel niet helemaal compleet: groepslid van het eerste uur Roger Hodgson was immers niet te overtuigen. De man gaat dit jaar in zijn eentje op tournee en speelt op 14 augustus op het Brusselse Summer Festival.

Hier ziet u Supertramp aan het werk in München tijdens hun laatste concert met Roger Hodgson (1983):

Freek Lauwers

De Britse symfonische rockband Supertramp gaat dit najaar door Europa toeren om hun veertigste verjaardag in de verf te zetten. De groep doet daarbij ook België aan. De tournee van de groep gaat op 2 september in het Duitse Halle van start en telt vijfendertig concerten in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Portugal, Nederland, België, Groot-Brittannië en Ierland. Supertramp raakte in de jaren zeventig bekend door hits als Give A Little Bit, The Logical Song, Dreamer, Goodbye Stranger en Breakfast In America. De reünie van de Britse band is wel niet helemaal compleet: groepslid van het eerste uur Roger Hodgson was immers niet te overtuigen. De man gaat dit jaar in zijn eentje op tournee en speelt op 14 augustus op het Brusselse Summer Festival. Hier ziet u Supertramp aan het werk in München tijdens hun laatste concert met Roger Hodgson (1983):Freek Lauwers