Greg Dulli en co hielden er in 2001 mee op omdat ze geen tijd meer vonden om samen te spelen. The Afghan Whigs brachten in een carrière van vijftien jaar zes platen uit. Hun bekendste nummers zijn 'Debonair' en 'Gentlemen'.

Hun optreden in het Koninklijk Circus zal het eerste op Belgische bodem zijn in achttien jaar. In 1994 speelden ze zowel op Pukkelpop als in het Luna Theater in Brussel.

Greg Dulli zat de laatste jaren niet stil. Na de split van The Afghan Whigs richtte hij The Twilight Singers op. Samen met Mark Lanegan maakte hij ook een plaat onder de moniker The Gutter Twins.

De ticketverkoop van het reünieoptreden start op vrijdag 2 maart. (BW)

Greg Dulli en co hielden er in 2001 mee op omdat ze geen tijd meer vonden om samen te spelen. The Afghan Whigs brachten in een carrière van vijftien jaar zes platen uit. Hun bekendste nummers zijn 'Debonair' en 'Gentlemen'. Hun optreden in het Koninklijk Circus zal het eerste op Belgische bodem zijn in achttien jaar. In 1994 speelden ze zowel op Pukkelpop als in het Luna Theater in Brussel. Greg Dulli zat de laatste jaren niet stil. Na de split van The Afghan Whigs richtte hij The Twilight Singers op. Samen met Mark Lanegan maakte hij ook een plaat onder de moniker The Gutter Twins. De ticketverkoop van het reünieoptreden start op vrijdag 2 maart. (BW)