De Amerikaanse rapper Kid Cudi - de politie mag Scott Mescudi zeggen - werd vrijdag in New York opgepakt. Hij wordt beschuldigd van 'criminal mischief' en 'criminal possession of a controlled substance'. Toch kon hij vrijdagavond zonder probelemen optreden op het Amerikaanse Bonnaroo Festival. Hij liet het publiek weten dat hij 'really wanted to be here'.

De rapper is een protégé van Kanye West en scoorde al verschillende wereldwijde hits, zoals Day 'n' Nite en Memories. Hij speelt ook mee in de populaire Amerikaanse serie How To Make It In America.

Jan Walraven

De Amerikaanse rapper Kid Cudi - de politie mag Scott Mescudi zeggen - werd vrijdag in New York opgepakt. Hij wordt beschuldigd van 'criminal mischief' en 'criminal possession of a controlled substance'. Toch kon hij vrijdagavond zonder probelemen optreden op het Amerikaanse Bonnaroo Festival. Hij liet het publiek weten dat hij 'really wanted to be here'. De rapper is een protégé van Kanye West en scoorde al verschillende wereldwijde hits, zoals Day 'n' Nite en Memories. Hij speelt ook mee in de populaire Amerikaanse serie How To Make It In America. Jan Walraven