Net als in 2013 mag het Werchter-publiek ook anno 2016 een visueel spektakel verwachten à la Till Lindemann en co. De heren van Rammstein, die naar eigen zeggen 'Tanzmetall' produceren, zullen opnieuw aantreden op het hoofdpodium, met veel toeters, bellen en vooral vuurwerk.

De Duitse band was twee jaar geleden de eerste naam die Rock Werchter prijsgaf. Nu zijn ze de organisatoren iets vóór: Het festival staat in het tourschema dat het gezelschap op hun officiële pagina dropte. Fans mogen vrijdag 1 juli met stip aanduiden. Het wordt intussen de vijfde keer dat ze op de 'heilige weide' staan.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. (DB)

Net als in 2013 mag het Werchter-publiek ook anno 2016 een visueel spektakel verwachten à la Till Lindemann en co. De heren van Rammstein, die naar eigen zeggen 'Tanzmetall' produceren, zullen opnieuw aantreden op het hoofdpodium, met veel toeters, bellen en vooral vuurwerk. De Duitse band was twee jaar geleden de eerste naam die Rock Werchter prijsgaf. Nu zijn ze de organisatoren iets vóór: Het festival staat in het tourschema dat het gezelschap op hun officiële pagina dropte. Fans mogen vrijdag 1 juli met stip aanduiden. Het wordt intussen de vijfde keer dat ze op de 'heilige weide' staan.Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. (DB)