Hoewel Rammstein al 22 jaar met de regelmaat van de klok de hitlijsten bestormt, zal het dus pas de eerste keer zijn dat frontman Till Lindemann en de zijnen op Graspop te bewonderen vallen.

De band scoorde met provocerende songs als "Ich Will", "Feuer Frei! " en "Amerika", maar is haast even bekend voor zijn spectaculaire shows met vuurwerk, theatrale acts en kostuumwissels allerhande. "Shockerende circusact, intimiderende volksmennerij of hilarische parodie: een concert van Rammstein heeft vele gezichten", blikt Graspop alvast vooruit. "Eén ding is zeker: we kunnen hier in Dessel amper wachten tot 16 juni om deze meesters van de 'Tanzmetall' te verwelkomen." (Belga)

Hoewel Rammstein al 22 jaar met de regelmaat van de klok de hitlijsten bestormt, zal het dus pas de eerste keer zijn dat frontman Till Lindemann en de zijnen op Graspop te bewonderen vallen. De band scoorde met provocerende songs als "Ich Will", "Feuer Frei! " en "Amerika", maar is haast even bekend voor zijn spectaculaire shows met vuurwerk, theatrale acts en kostuumwissels allerhande. "Shockerende circusact, intimiderende volksmennerij of hilarische parodie: een concert van Rammstein heeft vele gezichten", blikt Graspop alvast vooruit. "Eén ding is zeker: we kunnen hier in Dessel amper wachten tot 16 juni om deze meesters van de 'Tanzmetall' te verwelkomen." (Belga)