Fans van Queens Of The Stone Age die naast een exclusief ticket voor hun Club 69-concert grepen, krijgen een herkansing. Josh Homme en co zakken op maandag 17 juni af naar het Koninklijk Circus in Brussel zijn. Dat is een kleine twee weken nadat hun langverwachte plaat '...Like Clockwork' in de winkelrekken ligt. De ticketverkoop gaat dinsdag 21 mei van start, om 11 uur om precies te zijn.

En er is meer QOTSA-nieuws, want het stonerrockcollectief heeft net een nieuwe single met - alweer - een bijhorend animatiefilmpje van de Britse artiest Boneface vrijgegeven.

Wie net ontwaakt uit een veel te lange winterslaap: '...Like Clockwork' belooft een kantelpunt te worden, een decennium na mijlpaal 'Songs For The Deaf'. Getuige de aanpak van de promocampagne rond het album, met nieuwe nummers die mondjesmaat worden gelost, creepy animatiefilmpjes (zie lager) en een indrukwekkende guestlist, met oudgedienden Mark Lanegan, Dave Grohl én Nick Oliveri, 'queens' Elton John en Jake Shears van Scissor Sisters, maar ook Alex Turner van Arctic Monkeys, Trent Reznor van Nine Inch Nails, James Lavelle alias producer UNKLE en Homme's eigen rock chick Brody Dalle. (DB)

Beluister de andere nummers uit het nieuwe album van QOTSA:

Fans van Queens Of The Stone Age die naast een exclusief ticket voor hun Club 69-concert grepen, krijgen een herkansing. Josh Homme en co zakken op maandag 17 juni af naar het Koninklijk Circus in Brussel zijn. Dat is een kleine twee weken nadat hun langverwachte plaat '...Like Clockwork' in de winkelrekken ligt. De ticketverkoop gaat dinsdag 21 mei van start, om 11 uur om precies te zijn. En er is meer QOTSA-nieuws, want het stonerrockcollectief heeft net een nieuwe single met - alweer - een bijhorend animatiefilmpje van de Britse artiest Boneface vrijgegeven.Wie net ontwaakt uit een veel te lange winterslaap: '...Like Clockwork' belooft een kantelpunt te worden, een decennium na mijlpaal 'Songs For The Deaf'. Getuige de aanpak van de promocampagne rond het album, met nieuwe nummers die mondjesmaat worden gelost, creepy animatiefilmpjes (zie lager) en een indrukwekkende guestlist, met oudgedienden Mark Lanegan, Dave Grohl én Nick Oliveri, 'queens' Elton John en Jake Shears van Scissor Sisters, maar ook Alex Turner van Arctic Monkeys, Trent Reznor van Nine Inch Nails, James Lavelle alias producer UNKLE en Homme's eigen rock chick Brody Dalle. (DB) Beluister de andere nummers uit het nieuwe album van QOTSA: