'Wees gerust, we zijn elkaar niet beu', gaf Shuman aan in het interview toen de interviewer polste naar een opvolger voor '...Like Clockwork' uit 2013. 'We hebben plezier gehad en de plaat heeft het goed gedaan. Maar we wilden even een pauze inlassen omdat we een tijdje echt hard hadden doorgewerkt. Het is beter om even afstand te nemen en terug te komen als de wereld er weer klaar voor is.'

Het laatste optreden van hun tournee voor '...Like Clockwork' dateert van Halloween vorig jaar. Maar de leden hebben sindsdien niet stilgezeten. Shuman bijvoorbeeld brengt volgende week het tweede album uit van zijn eigen project 'Mini Mansions'. (AB)

'Wees gerust, we zijn elkaar niet beu', gaf Shuman aan in het interview toen de interviewer polste naar een opvolger voor '...Like Clockwork' uit 2013. 'We hebben plezier gehad en de plaat heeft het goed gedaan. Maar we wilden even een pauze inlassen omdat we een tijdje echt hard hadden doorgewerkt. Het is beter om even afstand te nemen en terug te komen als de wereld er weer klaar voor is.'Het laatste optreden van hun tournee voor '...Like Clockwork' dateert van Halloween vorig jaar. Maar de leden hebben sindsdien niet stilgezeten. Shuman bijvoorbeeld brengt volgende week het tweede album uit van zijn eigen project 'Mini Mansions'. (AB)