Later dit jaar zal Queen, één van de meest succesvolle popgroepen uit de geschiedenis, zijn fans verrassen met een selectie van nooit eerder uitgebrachte materiaal. Dat bevestigde Queen-gitarist Brian May in een interview met BBC Wales.

Het nieuwe album zal waarschijnlijk de naam Queen Forever dragen en nummers met de legendarische stem van Freddie Mercury bevatten. May meldt dat het grootste deel van de nummers in de jaren '80 ingezongen zijn. 'We hebben nog een paar songs gevonden waarop Freddie zingt en wij allemaal spelen die echt mooi zijn', aldus May. Het album wordt eind dit jaar verwacht. (AD)

Uit de oude doos

Later dit jaar zal Queen, één van de meest succesvolle popgroepen uit de geschiedenis, zijn fans verrassen met een selectie van nooit eerder uitgebrachte materiaal. Dat bevestigde Queen-gitarist Brian May in een interview met BBC Wales. Het nieuwe album zal waarschijnlijk de naam Queen Forever dragen en nummers met de legendarische stem van Freddie Mercury bevatten. May meldt dat het grootste deel van de nummers in de jaren '80 ingezongen zijn. 'We hebben nog een paar songs gevonden waarop Freddie zingt en wij allemaal spelen die echt mooi zijn', aldus May. Het album wordt eind dit jaar verwacht. (AD) Uit de oude doos