Stromae is afgelopen weekend begonnen aan zijn Noord-Amerikaanse en Canadese concertreeks. Hij deed dat als vanouds met een knaller, in Miami. Twee dagen later speelt hij zich opnieuw in de kijker, met deze visueel hoogstaande video voor 'Quand c'est', een nummer uit het album 'Racine Carrée'.

Daarin kruist de maestro de degens met een monster genaamd 'kanker'. 'Ja, we kennen elkaar goed', zingt hij in een verlaten theaterzaal. 'Je wilde mijn moeder al vatten, te beginnen met haar borsten. En daarna de longen van mijn vader, weet je dat nog?' Stromae vraagt zich af wanneer hij zelf aan de beurt is.

De strijd met het beest gaat hij aan in een geweldige choreografie, maar verliest hem op het einde van de clip. Een parel van een video. In minder dan 24 uur bereikte het de kaap van 1 miljoen YouTube-views. (DB)

Stromae is afgelopen weekend begonnen aan zijn Noord-Amerikaanse en Canadese concertreeks. Hij deed dat als vanouds met een knaller, in Miami. Twee dagen later speelt hij zich opnieuw in de kijker, met deze visueel hoogstaande video voor 'Quand c'est', een nummer uit het album 'Racine Carrée'.Daarin kruist de maestro de degens met een monster genaamd 'kanker'. 'Ja, we kennen elkaar goed', zingt hij in een verlaten theaterzaal. 'Je wilde mijn moeder al vatten, te beginnen met haar borsten. En daarna de longen van mijn vader, weet je dat nog?' Stromae vraagt zich af wanneer hij zelf aan de beurt is. De strijd met het beest gaat hij aan in een geweldige choreografie, maar verliest hem op het einde van de clip. Een parel van een video. In minder dan 24 uur bereikte het de kaap van 1 miljoen YouTube-views. (DB)