In het lied noemden ze hun koning 'bastard' (klootzak) en 'disgusting dictator' (afschuwelijke dictator). Het lied werd in 2009 tijdens een festival in het Spaanse Segovia ten berde gebracht. De stad Segovia betaalde ook mee aan de financiering van de cd.

De burgemeester van Segovia, Pedro Arahuetes, zei dat hij niet op de hoogte was van de tekst van het lied. De rechtbank verwierp een vraag tot schadevergoeding van 100.000 euro van een nationalistische organisatie die vond dat de muzikanten het paleis "schade" hadden toegebracht. (Belga/RDM)

In het lied noemden ze hun koning 'bastard' (klootzak) en 'disgusting dictator' (afschuwelijke dictator). Het lied werd in 2009 tijdens een festival in het Spaanse Segovia ten berde gebracht. De stad Segovia betaalde ook mee aan de financiering van de cd. De burgemeester van Segovia, Pedro Arahuetes, zei dat hij niet op de hoogte was van de tekst van het lied. De rechtbank verwierp een vraag tot schadevergoeding van 100.000 euro van een nationalistische organisatie die vond dat de muzikanten het paleis "schade" hadden toegebracht. (Belga/RDM)