Het wordt weer drie dagen over de koppen lopen op de Pukkelpopweide in Kiewit. De laatste 1000 donderdagtickets zijn de deur uit, en dat betekent dat het festival helemaal uitverkocht is.

Donderdag gaat het alternatieve muziekfeest van start. Het Gentse Wallace Vanborn, de jonge honden van de Belgische stonerrock, mogen vanaf 11.20 uur de boel op gang trekken op de Main Stage. Die dag staan ook Amatorski, Jungle, Editors, Outkast, Kwabs, The Kooks, Fritz Kalkbrenner, Oscar & The Wolf en een pak andere interessante artiesten op het programma, net als de twee andere festvaldagen.

Pukkelpop vindt plaats van 14 tot 16 augustus.

Het wordt weer drie dagen over de koppen lopen op de Pukkelpopweide in Kiewit. De laatste 1000 donderdagtickets zijn de deur uit, en dat betekent dat het festival helemaal uitverkocht is. Donderdag gaat het alternatieve muziekfeest van start. Het Gentse Wallace Vanborn, de jonge honden van de Belgische stonerrock, mogen vanaf 11.20 uur de boel op gang trekken op de Main Stage. Die dag staan ook Amatorski, Jungle, Editors, Outkast, Kwabs, The Kooks, Fritz Kalkbrenner, Oscar & The Wolf en een pak andere interessante artiesten op het programma, net als de twee andere festvaldagen.Pukkelpop vindt plaats van 14 tot 16 augustus.