Op 18, 19 en 20 augustus vindt de zesentwintigste editie plaats van Pukkelpop, een van de grootste alternatieve festivals van Europa. Voor het tweede jaar op rij is het hele gebeuren uitverkocht. De organisatie maakte vandaag bekend dat ook de zaterdagtickets, die als laatste waren overgebleven, de deur uit zijn. Voor die zaterdagtickets is er echter wel een wachtlijst geopend.

Wie van plan was om een ticket te kopen op de zwarte markt, moeten we teleurstellen. De kaartjes zijn namelijk op naam, en kunnen dus niet worden doorverkocht.

Wie een ticket heeft kunnen bemachtigen, kan op Pukkelpop gaan kijken naar onder meer Foo Fighters (foto), Eminem, The Offspring en The Streets. (MD)

Op 18, 19 en 20 augustus vindt de zesentwintigste editie plaats van Pukkelpop, een van de grootste alternatieve festivals van Europa. Voor het tweede jaar op rij is het hele gebeuren uitverkocht. De organisatie maakte vandaag bekend dat ook de zaterdagtickets, die als laatste waren overgebleven, de deur uit zijn. Voor die zaterdagtickets is er echter wel een wachtlijst geopend. Wie van plan was om een ticket te kopen op de zwarte markt, moeten we teleurstellen. De kaartjes zijn namelijk op naam, en kunnen dus niet worden doorverkocht. Wie een ticket heeft kunnen bemachtigen, kan op Pukkelpop gaan kijken naar onder meer Foo Fighters (foto), Eminem, The Offspring en The Streets. (MD)