De organisatie van Pukkelpop heeft nieuwe namen bekendgemaakt. Onder andere Lykke Li, die met 'I Follow Rivers' een van de hits van 2011 leverde en ook nu volop in de spotlights staat dankzij Triggerfingers succesvolle cover; Goose, Band Of Skulls, Chase and Status, The Hives, het herenigde Grandaddy, Jamie Woon en de Belgische drum-and-basstrots Netsky komen in augustus naar Kiewit.

Herdenkingsmoment

De organisatie heeft ook heel wat praktische info gelost. De ticketprijs blijft onveranderd: 155 euro voor een combiticket, 79 euro voor de dagtickets. Een prijsstijging was volgens Chokri Mahassine niet verstandig geweest.

De voorverkoop start op 14 mei om 6 uur 's ochtends. Wie nog in het bezit is van een online ticket van de geannuleerde editie in 2011, krijgt voorrang en kan een week eerder tickets kopen: vanaf 7 mei om 10 uur. Er komt ook een derde camping. En er is een herdenkingsmoment en een monument voor de slachtoffers van de natuurramp van vorig jaar voorzien. (DB)

Overzicht van alle nieuwe namen
Op donderdag 16 augustusBush - Apocalyptica - Netsky Live - Social Distortion
Tinie Tempah - Example - Labrinth
Bowerbirds - Mumbai Science - Django Django - Touché Amoré
Op vrijdag 17 augustusLykke Li - Chase & Status DJ set and Rage
Grandaddy - Knife Party - Band of Skulls - Jamie Woon - Andy C & MC GQ - Goose
Jakwob Live - Apparat Band
Yashin - Niki & The Dove - Willy Moon - Com Truise
Op zaterdag 18 augustus The Hives - A-Trak
Major Lazer - Diplo - The Cribs - Gesaffelstein (live) - Ghost
Feed Me - Bob Mould performs 'Copper Blue' - The Antlers - C2C - Pulled Apart By Horses
Daughter - Jamie N Commons - Ceremony - Howler

De organisatie van Pukkelpop heeft nieuwe namen bekendgemaakt. Onder andere Lykke Li, die met 'I Follow Rivers' een van de hits van 2011 leverde en ook nu volop in de spotlights staat dankzij Triggerfingers succesvolle cover; Goose, Band Of Skulls, Chase and Status, The Hives, het herenigde Grandaddy, Jamie Woon en de Belgische drum-and-basstrots Netsky komen in augustus naar Kiewit. HerdenkingsmomentDe organisatie heeft ook heel wat praktische info gelost. De ticketprijs blijft onveranderd: 155 euro voor een combiticket, 79 euro voor de dagtickets. Een prijsstijging was volgens Chokri Mahassine niet verstandig geweest. De voorverkoop start op 14 mei om 6 uur 's ochtends. Wie nog in het bezit is van een online ticket van de geannuleerde editie in 2011, krijgt voorrang en kan een week eerder tickets kopen: vanaf 7 mei om 10 uur. Er komt ook een derde camping. En er is een herdenkingsmoment en een monument voor de slachtoffers van de natuurramp van vorig jaar voorzien. (DB) Overzicht van alle nieuwe namenOp donderdag 16 augustusBush - Apocalyptica - Netsky Live - Social Distortion Tinie Tempah - Example - Labrinth Bowerbirds - Mumbai Science - Django Django - Touché Amoré Op vrijdag 17 augustusLykke Li - Chase & Status DJ set and Rage Grandaddy - Knife Party - Band of Skulls - Jamie Woon - Andy C & MC GQ - Goose Jakwob Live - Apparat Band Yashin - Niki & The Dove - Willy Moon - Com Truise Op zaterdag 18 augustus The Hives - A-Trak Major Lazer - Diplo - The Cribs - Gesaffelstein (live) - Ghost Feed Me - Bob Mould performs 'Copper Blue' - The Antlers - C2C - Pulled Apart By Horses Daughter - Jamie N Commons - Ceremony - Howler