Area V is de ruimte waarmee de discotheek Versuz in Hasselt is uitgebreid. Deze zaal biedt plaats voor zo'n 250 tot 1300 bezoekers. 'Samen met de Humanistische Jongeren Leopoldsburg willen we ook doorheen het jaar meer fijne (club)concerten en toffe feestjes organiseren. Dus, als je vanaf nu HJ Live ziet, dat zijn wij,' licht Chokri Mahassine toe.

'Het team dat zich met Pukkelpop bezig houdt, is inmiddels zeer professioneel actief. Die knowhow overstijgt het petje van onze humanistische jongeren', zegt Chokri Mahassine in Het Belang van Limburg. Om hen op weg te helpen, wil de Pukkelpop-organisator een reeks kleinere evenementen lanceren. 'Bedoeling is dat de jongeren daarbij zelf het heft in handen nemen en dat een groep medewerkers van Pukkelpop hen advies geven en een handje helpen,' aldus Mahassine.

Het eerste evenement in de zaal wordt een optreden van The Opposites op 1 maart. De ticketverkoop van dit concert start op 30 januari via www.hjlive.be . (LP)

Area V is de ruimte waarmee de discotheek Versuz in Hasselt is uitgebreid. Deze zaal biedt plaats voor zo'n 250 tot 1300 bezoekers. 'Samen met de Humanistische Jongeren Leopoldsburg willen we ook doorheen het jaar meer fijne (club)concerten en toffe feestjes organiseren. Dus, als je vanaf nu HJ Live ziet, dat zijn wij,' licht Chokri Mahassine toe. 'Het team dat zich met Pukkelpop bezig houdt, is inmiddels zeer professioneel actief. Die knowhow overstijgt het petje van onze humanistische jongeren', zegt Chokri Mahassine in Het Belang van Limburg. Om hen op weg te helpen, wil de Pukkelpop-organisator een reeks kleinere evenementen lanceren. 'Bedoeling is dat de jongeren daarbij zelf het heft in handen nemen en dat een groep medewerkers van Pukkelpop hen advies geven en een handje helpen,' aldus Mahassine. Het eerste evenement in de zaal wordt een optreden van The Opposites op 1 maart. De ticketverkoop van dit concert start op 30 januari via www.hjlive.be . (LP)