De Pukkelpopaffiche is vijf namen rijker. DJ Snake is een Franse dj en producer die thuis is in de hiphopscene. Hij speelt donderdag 20 augustus in de Boiler Room van Pukkelpop.

Op zaterdag 22 augustus wordt de Zweedse metalsensatie In Flames aan het programma toegevoegd. Zij zullen spelen in The Shelter, waar ze ongetwijfeld veel tevreden klanten zullen treffen die hen afgelopen weekend aan het werk hebben gezien op Graspop.

Op vrijdag 21 augustus tot slot, zijn er 3 nieuwe namen op de affiche gezet. Het gaat om Frank Carter - de getatoeëerde rosse brulboei van Gallows en Pure Love - en zijn Rattlesnakes; de indierockformatie Algiers en de gitaarmuziek van All Tvvins.

Alle dagtickets voor het fetival zijn de deur uit. Er zijn enkel nog combitickets te koop.

De Pukkelpopaffiche is vijf namen rijker. DJ Snake is een Franse dj en producer die thuis is in de hiphopscene. Hij speelt donderdag 20 augustus in de Boiler Room van Pukkelpop. Op zaterdag 22 augustus wordt de Zweedse metalsensatie In Flames aan het programma toegevoegd. Zij zullen spelen in The Shelter, waar ze ongetwijfeld veel tevreden klanten zullen treffen die hen afgelopen weekend aan het werk hebben gezien op Graspop. Op vrijdag 21 augustus tot slot, zijn er 3 nieuwe namen op de affiche gezet. Het gaat om Frank Carter - de getatoeëerde rosse brulboei van Gallows en Pure Love - en zijn Rattlesnakes; de indierockformatie Algiers en de gitaarmuziek van All Tvvins. Alle dagtickets voor het fetival zijn de deur uit. Er zijn enkel nog combitickets te koop.