PLUS

Voor wie nog enkele liters zweet over had was Major Lazer het uitgelezen moment om nog een extra kilootje af te vallen - yep, hét vochtafdrijvende paardenmiddel deze Pukkelpopeditie is een cartoonfiguur bedacht door producers en dj-duo Diplo en Switch. Confetti, gabberhouse, dancehall, waterpistolen, champagnefonteinen, opblaasdolfijnen, Caribische dansritmes, Kanye West & Jay-Z, een van Flaming Lips geleende wandelballon... Diplo en zijn bende haalden alles uit de kast om er een tropische beach party op plankenhouten vloer van te maken. Zelfs de steevast stoïcijns dienstplichtige security durfden stiekem een danspasje wagen!

MIN

Ach, wat geeft het dat Diplo zijn arsenaal mokerbeats uit een laptop afvuurde, dit was pure, alle-remmen-los-fun.

Het YouTube-moment: De hele tent die op simpel commando boven z'n hoofd met het t-shirt begint te molenwieken, u was alweer een stel volgzame kadetten!

Jonas Boel

PLUSVoor wie nog enkele liters zweet over had was Major Lazer het uitgelezen moment om nog een extra kilootje af te vallen - yep, hét vochtafdrijvende paardenmiddel deze Pukkelpopeditie is een cartoonfiguur bedacht door producers en dj-duo Diplo en Switch. Confetti, gabberhouse, dancehall, waterpistolen, champagnefonteinen, opblaasdolfijnen, Caribische dansritmes, Kanye West & Jay-Z, een van Flaming Lips geleende wandelballon... Diplo en zijn bende haalden alles uit de kast om er een tropische beach party op plankenhouten vloer van te maken. Zelfs de steevast stoïcijns dienstplichtige security durfden stiekem een danspasje wagen! MIN Ach, wat geeft het dat Diplo zijn arsenaal mokerbeats uit een laptop afvuurde, dit was pure, alle-remmen-los-fun. Het YouTube-moment: De hele tent die op simpel commando boven z'n hoofd met het t-shirt begint te molenwieken, u was alweer een stel volgzame kadetten! Jonas Boel