PLUSEclectisch is een understatement voor de mix van Afrikaanse percussie, Beach Boys-achtige samenzang, elektronica, surfgitaren en Morricone-arrangementen die Django Django brachten. Dat ze er in slaagden die sound live te spelen met maar vier muzikanten was al verrassend; nog verrassender was dat het ook een hoogst meeklapbaar en meedansbaar concert opleverde - de moeilijkdoenerij waar wij een tikje voor vreesden zat er niet bij. Het blijft een vreemd groepje, Django Django, maar op Pukkelpop bewijzen ze dat ze een groter publiek aankunnen.


MIN
De Club barstte uit zijn voegen voor Django Django, maar na Default was de sfeer er meteen uit, wat voor een kabbelend slot zorgde - u was duidelijk in volle anticipatie voor één nummer. Om helemaal te kunnen overtuigen kwam deze Pukkelpop nog iets te vroeg voor de Britten.


YOUTUBE-MOMENT: Default, of wat had u verwacht?

Geert Zagers

Copyright foto's: Koen Keppens

PLUSEclectisch is een understatement voor de mix van Afrikaanse percussie, Beach Boys-achtige samenzang, elektronica, surfgitaren en Morricone-arrangementen die Django Django brachten. Dat ze er in slaagden die sound live te spelen met maar vier muzikanten was al verrassend; nog verrassender was dat het ook een hoogst meeklapbaar en meedansbaar concert opleverde - de moeilijkdoenerij waar wij een tikje voor vreesden zat er niet bij. Het blijft een vreemd groepje, Django Django, maar op Pukkelpop bewijzen ze dat ze een groter publiek aankunnen. MIN De Club barstte uit zijn voegen voor Django Django, maar na Default was de sfeer er meteen uit, wat voor een kabbelend slot zorgde - u was duidelijk in volle anticipatie voor één nummer. Om helemaal te kunnen overtuigen kwam deze Pukkelpop nog iets te vroeg voor de Britten. YOUTUBE-MOMENT: Default, of wat had u verwacht?Geert ZagersCopyright foto's: Koen Keppens