De Pukkelpoppers die online een ticket gekocht hebben voor de editie van dit jaar, krijgen een tegemoetkoming in de vorm van drank- en eetbonnen. Het festival gaat volgend jaar opnieuw door op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus.

Het rampzalige noodweer dat op 18 augustus boven het festival losbarstte, werd als overmacht gekwalificeerd. Niettemin wil de festivalorganisatie de Pukkelpoppers tegemoet komen. Pukkelpoppers die hun dag- of combiticket online aangekocht hebben, krijgen daarom drank- en eetbonnen ter waarde van 75 euro (dagtickets) of 150 euro (combitickets). Ook krijgen zij enkele dagen voor de start van de voorverkoop van Pukkelpop 2012 al de kans om online hun toegangstickets aan te kopen.

Tussen 1 november en 14 november ontvangen de Pukkelpoppers via e-mail een link om per gekochte ticket drie vouchers te downloaden. Eén voucher bestaat telkens uit 10 (of 20 bij combitickets) drank- en eetbonnen. De vouchers gelden voor Pukkelpop 2012, 2013 en 2014. Per editie kan telkens één voucher opgenomen worden.

De link om de vouchers te downloaden, blijft actief tot en met 11 december om middernacht. De koper krijgt de keuze om de vouchers voor één, twee of drie edities op te nemen. Wie het voortbestaan van het festival wil steunen, kan de vouchers ook gedeeltelijk of helemaal niet gebruiken en afstaan aan de organisatie.

Om de slachtoffers van de ramp en hun nabestaanden te steunen, kan geld gestort worden op het Steunfonds Slachtoffers Pukkelpopstorm op rekeningnummer 001-666666-29. (Belga)

De Pukkelpoppers die online een ticket gekocht hebben voor de editie van dit jaar, krijgen een tegemoetkoming in de vorm van drank- en eetbonnen. Het festival gaat volgend jaar opnieuw door op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus. Het rampzalige noodweer dat op 18 augustus boven het festival losbarstte, werd als overmacht gekwalificeerd. Niettemin wil de festivalorganisatie de Pukkelpoppers tegemoet komen. Pukkelpoppers die hun dag- of combiticket online aangekocht hebben, krijgen daarom drank- en eetbonnen ter waarde van 75 euro (dagtickets) of 150 euro (combitickets). Ook krijgen zij enkele dagen voor de start van de voorverkoop van Pukkelpop 2012 al de kans om online hun toegangstickets aan te kopen. Tussen 1 november en 14 november ontvangen de Pukkelpoppers via e-mail een link om per gekochte ticket drie vouchers te downloaden. Eén voucher bestaat telkens uit 10 (of 20 bij combitickets) drank- en eetbonnen. De vouchers gelden voor Pukkelpop 2012, 2013 en 2014. Per editie kan telkens één voucher opgenomen worden. De link om de vouchers te downloaden, blijft actief tot en met 11 december om middernacht. De koper krijgt de keuze om de vouchers voor één, twee of drie edities op te nemen. Wie het voortbestaan van het festival wil steunen, kan de vouchers ook gedeeltelijk of helemaal niet gebruiken en afstaan aan de organisatie. Om de slachtoffers van de ramp en hun nabestaanden te steunen, kan geld gestort worden op het Steunfonds Slachtoffers Pukkelpopstorm op rekeningnummer 001-666666-29. (Belga)