De Canadese punkrockband Billy Talent verhuist van zaterdag 18 augustus naar vrijdag de 17de op de affiche van Pukkelpop. Dat meldt de organisatie. De vrijdag is bovendien het Belgische Hong Kong Dong toegevoegd aan de affiche.

Billy Talent wijzigt hun tourschema en komt een dag eerder naar Pukkelpop. De band sluit nu The Shelter af op vrijdag 17 augustus, luidt het. Voor vrijdag 17 en donderdag 16 augustus zijn er nog dagkaarten verkrijgbaar. Tickets voor zaterdag en combitickets zijn al een tijdje uitverkocht.

Donderdag staan onder meer Björk, Snoop Dogg, Bloc Party, Netsky Live, Santigold en Nero op het podium. Vrijdag treden onder andere The Stone Roses, Lykke Li, Keane, The Afghan Whigs en
Martin Solveig op.

Kaarten zijn verkrijgbaar via pukkelpop.be en proximusgoformusic.be. Een dagticket kost 79 euro exclusief reservatiekosten.

De Canadese punkrockband Billy Talent verhuist van zaterdag 18 augustus naar vrijdag de 17de op de affiche van Pukkelpop. Dat meldt de organisatie. De vrijdag is bovendien het Belgische Hong Kong Dong toegevoegd aan de affiche. Billy Talent wijzigt hun tourschema en komt een dag eerder naar Pukkelpop. De band sluit nu The Shelter af op vrijdag 17 augustus, luidt het. Voor vrijdag 17 en donderdag 16 augustus zijn er nog dagkaarten verkrijgbaar. Tickets voor zaterdag en combitickets zijn al een tijdje uitverkocht. Donderdag staan onder meer Björk, Snoop Dogg, Bloc Party, Netsky Live, Santigold en Nero op het podium. Vrijdag treden onder andere The Stone Roses, Lykke Li, Keane, The Afghan Whigs en Martin Solveig op. Kaarten zijn verkrijgbaar via pukkelpop.be en proximusgoformusic.be. Een dagticket kost 79 euro exclusief reservatiekosten.