Deze zomer bieden Proximus Pickx en Vice België achttien concerten aan met een 'stevig Belgisch programma'. Dit project biedt volgens Proximus niet alleen een podium voor de artiesten en de lokale festivals, maar het is tegelijk een gelegenheid om de 'meest tot de verbeelding sprekende' zalen terug te zien.

Het project '1 Stage Festivals' van Proximus Pickx en Vice kadert in de festivalzomer van Proximus met tal van festivals, zoals les Ardentes, Couleur Café, Gent Jazz, Cactus Festival, Fire Is Gold en Horst. Samen bieden de festivals een line-up van achttien Belgische artiesten op de podia van zes verschillende locaties, waaronder de Reflektor in Luik, de AB in Brussel, de Kompass Klub in Gent, de Cactus Music Club in Brugge en de Trix in Antwerpen, die deze zomer virtueel hun deuren openen voor dit project.

Op de affiche staan onder meer Caballero & JeanJass, Cyra Gwynth et Absolem voor Les Ardentes; Brihang, Miss Angel et Baloji voor Couleur Café; BeraadGeslagen, Commander Spoon en EMY voor Gent Jazz; Eefje de Visser, Susobrino en Flying Horseman voor het Cactus Festival; TheColorGrey, Woodie Smalls en Yseult for Fire Is Gold; en Charlotte Adigéry en twee andere talenten die Horst nog zal aankondigen.

Nadat de concerten op het platform zijn uitgezonden, blijven ze online beschikbaar. (Belga)

Deze zomer bieden Proximus Pickx en Vice België achttien concerten aan met een 'stevig Belgisch programma'. Dit project biedt volgens Proximus niet alleen een podium voor de artiesten en de lokale festivals, maar het is tegelijk een gelegenheid om de 'meest tot de verbeelding sprekende' zalen terug te zien. Het project '1 Stage Festivals' van Proximus Pickx en Vice kadert in de festivalzomer van Proximus met tal van festivals, zoals les Ardentes, Couleur Café, Gent Jazz, Cactus Festival, Fire Is Gold en Horst. Samen bieden de festivals een line-up van achttien Belgische artiesten op de podia van zes verschillende locaties, waaronder de Reflektor in Luik, de AB in Brussel, de Kompass Klub in Gent, de Cactus Music Club in Brugge en de Trix in Antwerpen, die deze zomer virtueel hun deuren openen voor dit project. Op de affiche staan onder meer Caballero & JeanJass, Cyra Gwynth et Absolem voor Les Ardentes; Brihang, Miss Angel et Baloji voor Couleur Café; BeraadGeslagen, Commander Spoon en EMY voor Gent Jazz; Eefje de Visser, Susobrino en Flying Horseman voor het Cactus Festival; TheColorGrey, Woodie Smalls en Yseult for Fire Is Gold; en Charlotte Adigéry en twee andere talenten die Horst nog zal aankondigen. Nadat de concerten op het platform zijn uitgezonden, blijven ze online beschikbaar. (Belga)