Prince heeft al lang geen introductie meer nodig. De kleine Amerikaan kan een grootse carrière voorleggen en is nu klaar voor een volgend succesverhaal. Voor single "FALLINLOVE2NITE" haalde hij actrice/zangeres Zooey Deschanel erbij. De twee waren in januari al samen te zien in een aflevering van 'New Girl' en dat leverde Deschanel een rol als backing vocal op.

Op "FALLINLOVE2NITE" blijft Prince vrij trouw aan zijn typerende stemgeluid, al geeft hij het een moderne twist met dank aan L.A. Reid, de succesvolle producer van het nummer. Nu is het afwachten of er ook een nieuw album volgt. (PS)

Prince heeft al lang geen introductie meer nodig. De kleine Amerikaan kan een grootse carrière voorleggen en is nu klaar voor een volgend succesverhaal. Voor single "FALLINLOVE2NITE" haalde hij actrice/zangeres Zooey Deschanel erbij. De twee waren in januari al samen te zien in een aflevering van 'New Girl' en dat leverde Deschanel een rol als backing vocal op. Op "FALLINLOVE2NITE" blijft Prince vrij trouw aan zijn typerende stemgeluid, al geeft hij het een moderne twist met dank aan L.A. Reid, de succesvolle producer van het nummer. Nu is het afwachten of er ook een nieuw album volgt. (PS)