Prince Jackson, de 16-jarige zoon van wijlen popicoon Michael Jackson, is de nieuwe verslaggever van het Amerikaanse tv-programma "Entertainment Tonight" op CBS. Jackson is er de speciale correspondent en interviewde al regisseur Sam Raimi en acteurs James Franco en Zach Braff over de nieuwe film "Oz The Great And Powerful".

Michael Josoph "Prince" Michael hoopt dat de job als verslaggever uiteindelijk leidt naar een lange carrière in de entertainmentindustrie. "Ik zoek een brede loopbaan als producent, regisseur, scenarioschrijver en acteur. Het is eens wat anders om de interviewer te zijn in plaats van de geïnterviewde."

De zoon van Michael Jackson wil binnenkort Peter Jackson interviewen, de Nieuw-Zeelandse regisseur van onder meer "Lord of the Rings" en "The Hobbit". Prince is de oudste van drie kinderen van de legendarische popster. Michael Jackson overleed in juni 2009 aan een overdosis anesthesiemiddel. De 14-jarige dochter Paris begon in 2012 aan een carrière als actrice. (Belga/RDM)

Prince Jackson, de 16-jarige zoon van wijlen popicoon Michael Jackson, is de nieuwe verslaggever van het Amerikaanse tv-programma "Entertainment Tonight" op CBS. Jackson is er de speciale correspondent en interviewde al regisseur Sam Raimi en acteurs James Franco en Zach Braff over de nieuwe film "Oz The Great And Powerful". Michael Josoph "Prince" Michael hoopt dat de job als verslaggever uiteindelijk leidt naar een lange carrière in de entertainmentindustrie. "Ik zoek een brede loopbaan als producent, regisseur, scenarioschrijver en acteur. Het is eens wat anders om de interviewer te zijn in plaats van de geïnterviewde." De zoon van Michael Jackson wil binnenkort Peter Jackson interviewen, de Nieuw-Zeelandse regisseur van onder meer "Lord of the Rings" en "The Hobbit". Prince is de oudste van drie kinderen van de legendarische popster. Michael Jackson overleed in juni 2009 aan een overdosis anesthesiemiddel. De 14-jarige dochter Paris begon in 2012 aan een carrière als actrice. (Belga/RDM)