Zelfs een wereldster als Paul McCartney (73) durft wel eens voor een gesloten deur te staan omdat een (veel) jongere deurwachter het kwart van The Beatles niet herkent. De celebrity-website TMZ.com verspreidde dinsdag een video waarop te zien is hoe de voormalige Beatle en diens begeleider door een portier de verkeerde kant van de deur werden gewezen.

Het voorval speelde zich naar verluidt maandagavond af na het Grammy-festijn bij een party georganiseerd door de rapper Tyga in de nachtclub The Argyle.

Sir Paul, die tot nog toe 18 Grammy's verzamelde, was overigens niet de enige artiest die werd geweigerd. Ook Beck, die vorig jaar nog de Grammy voor Beste Album won, en drummer Taylor Hawkins van de Foo Fighters raakten blijkens de video niet binnen.

Macca reageerde "verrast, maar met humor". "Hoe VIP moeten we hier wel zijn? We hebben dringend een nieuwe hit nodig", zei de man die later dit jaar de podia van onder andere Pinkpop en Werchter zal beklimmen.

Het trio vertrok dan maar naar een ander feestje.

Tyga zei achteraf dat hij alleszins geen opdracht had gegeven om McCartney voor de deur te laten staan. "Waarom zou ik hem weigeren, the man's a legend", (g)rapte hij. De jeugd van tegenwoordig... (Belga/DB)

Zelfs een wereldster als Paul McCartney (73) durft wel eens voor een gesloten deur te staan omdat een (veel) jongere deurwachter het kwart van The Beatles niet herkent. De celebrity-website TMZ.com verspreidde dinsdag een video waarop te zien is hoe de voormalige Beatle en diens begeleider door een portier de verkeerde kant van de deur werden gewezen. Het voorval speelde zich naar verluidt maandagavond af na het Grammy-festijn bij een party georganiseerd door de rapper Tyga in de nachtclub The Argyle. Sir Paul, die tot nog toe 18 Grammy's verzamelde, was overigens niet de enige artiest die werd geweigerd. Ook Beck, die vorig jaar nog de Grammy voor Beste Album won, en drummer Taylor Hawkins van de Foo Fighters raakten blijkens de video niet binnen. Macca reageerde "verrast, maar met humor". "Hoe VIP moeten we hier wel zijn? We hebben dringend een nieuwe hit nodig", zei de man die later dit jaar de podia van onder andere Pinkpop en Werchter zal beklimmen. Het trio vertrok dan maar naar een ander feestje.Tyga zei achteraf dat hij alleszins geen opdracht had gegeven om McCartney voor de deur te laten staan. "Waarom zou ik hem weigeren, the man's a legend", (g)rapte hij. De jeugd van tegenwoordig... (Belga/DB)