De familie van Marvin Gaye is van mening dat de wereldhit van Thicke 'Blurred Lines' veel weg heeft van het nummer 'Got To Give It Up' van Gaye. Ze hebben een rechtszaak tegen de artiest aangespannen en een rechter moet nu uitmaken of Thicke al dan niet plagiaat gepleegd heeft.

Thicke hoort het donderen in Keulen en laat zich uit in de pers over het nummer. Door zijn uitspraken lijkt hij zich steeds meer te distantiëren van zijn wereldhit. "Ik was dronken, stoned en erg jaloers toen ik 'Blurred Lines' geschreven heb." Bovendien schuift hij het nummer steeds meer af op Pharrell Williams: "Zonder mij zou dat nummer er ook gekomen zijn. Pharrell had al 75 procent van het nummer geschreven toen ik de studio kwam binnengewandeld." Plagiaat of niet, collegialiteit is een woord dat Robin Thicke duidelijk ook niet kent. (LVR)

De familie van Marvin Gaye is van mening dat de wereldhit van Thicke 'Blurred Lines' veel weg heeft van het nummer 'Got To Give It Up' van Gaye. Ze hebben een rechtszaak tegen de artiest aangespannen en een rechter moet nu uitmaken of Thicke al dan niet plagiaat gepleegd heeft. Thicke hoort het donderen in Keulen en laat zich uit in de pers over het nummer. Door zijn uitspraken lijkt hij zich steeds meer te distantiëren van zijn wereldhit. "Ik was dronken, stoned en erg jaloers toen ik 'Blurred Lines' geschreven heb." Bovendien schuift hij het nummer steeds meer af op Pharrell Williams: "Zonder mij zou dat nummer er ook gekomen zijn. Pharrell had al 75 procent van het nummer geschreven toen ik de studio kwam binnengewandeld." Plagiaat of niet, collegialiteit is een woord dat Robin Thicke duidelijk ook niet kent. (LVR)