Met meer dan 40.000 verkochte exemplaren in Nederland en meer dan 20.000 in België heeft 'I Follow Rivers', in de versie van Triggerfinger, in beide landen platina beet. Triggerfinger coverde het nummer van de Zweedse Lykke Li in de studio van de Nederlandse radiozender 3FM in januari.

Triggerfinger besloot de akoestische cover als single te verkopen. De Belgische rockers staan nu al zeven weken in de Ultratop 50 , waarvan zes op nummer 1.

Voor Record Store Day op zaterdag 21 april verschijnt de single in een speciale uitgave op een 10 inch vinylplaat.

Met meer dan 40.000 verkochte exemplaren in Nederland en meer dan 20.000 in België heeft 'I Follow Rivers', in de versie van Triggerfinger, in beide landen platina beet. Triggerfinger coverde het nummer van de Zweedse Lykke Li in de studio van de Nederlandse radiozender 3FM in januari. Triggerfinger besloot de akoestische cover als single te verkopen. De Belgische rockers staan nu al zeven weken in de Ultratop 50 , waarvan zes op nummer 1. Voor Record Store Day op zaterdag 21 april verschijnt de single in een speciale uitgave op een 10 inch vinylplaat.