De tracklist van de EP bestaat uit de nummers 'Monkey Gone To Heaven', 'Hey', 'Caribou' en 'U-Mass'. De nummers werden in 2004 opgenomen tijdens het eerste reünieconcert van de band op het Amerikaanse Coachellafestival.

Pixies hielden er in 1993 mee op. In 2004 besliste het viertal om terug enkele shows te spelen. Sinds zijn terugkeer bracht het collectief uit Boston geen nieuw materiaal uit. De laatste studioplaat van Pixies dateert uit 1991, toen de band 'Trompe Le Monde' uitbracht. In de jaren tachtig maakten Frank Black en co furore met albums als 'Doolittle' en 'Surfer Rosa'. (BW) De 'Coachella '04 EP' kan u downloaden via de onderstaande widget.

De tracklist van de EP bestaat uit de nummers 'Monkey Gone To Heaven', 'Hey', 'Caribou' en 'U-Mass'. De nummers werden in 2004 opgenomen tijdens het eerste reünieconcert van de band op het Amerikaanse Coachellafestival. Pixies hielden er in 1993 mee op. In 2004 besliste het viertal om terug enkele shows te spelen. Sinds zijn terugkeer bracht het collectief uit Boston geen nieuw materiaal uit. De laatste studioplaat van Pixies dateert uit 1991, toen de band 'Trompe Le Monde' uitbracht. In de jaren tachtig maakten Frank Black en co furore met albums als 'Doolittle' en 'Surfer Rosa'. (BW) De 'Coachella '04 EP' kan u downloaden via de onderstaande widget.