Dour heeft het eerste blik met namen geopend, vijf in totaal. Phoenix is de eerste grote naam dat het alternatieve festival weet te strikken. Sinds hun passage in 2001 heeft het Franse gezelschap zowat de grootste festivals afgeschuimd. Op 20 juli sluiten ze de Grote Arena af waar ook Boys Noize van jetje mag geven.

Ook de Brusselaars van Girls in Hawaii, die hun laatste album 'Everest' komen voorstellen, LFO, dat vorig jaar nog cancelde, en King Khan & The Shrines, voor een stevige set rock 'n roll, zijn van de partij. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.

Dour Festival vindt plaats van 17 tot 20 juli. Voordelige prijzen voor combitickets tot 1 januari. Meer info via dourfestival.be (DB)

Dour heeft het eerste blik met namen geopend, vijf in totaal. Phoenix is de eerste grote naam dat het alternatieve festival weet te strikken. Sinds hun passage in 2001 heeft het Franse gezelschap zowat de grootste festivals afgeschuimd. Op 20 juli sluiten ze de Grote Arena af waar ook Boys Noize van jetje mag geven. Ook de Brusselaars van Girls in Hawaii, die hun laatste album 'Everest' komen voorstellen, LFO, dat vorig jaar nog cancelde, en King Khan & The Shrines, voor een stevige set rock 'n roll, zijn van de partij. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.Dour Festival vindt plaats van 17 tot 20 juli. Voordelige prijzen voor combitickets tot 1 januari. Meer info via dourfestival.be (DB)