Binnenkort komt Flying Lotus met een nieuw album, maar ik afwachting trakteert de laptopvirtuoos uit Los Angeles alsnog op een schitterend video voor 'Phantasm', een nummer uit zijn vorige plaat 'Until The Quiet Comes' (oktober 2013), met de dromerige vocals van Laura Darlington.

De conceptuele clip, opgenomen in een desolaat landschap in Nieuw-Zeeland en met de focus op slechts twee karakters, bulkt van subtiel vakmanschap. 'Nice and simple. And complicated', oordeelt Markus Hofko die achter de camera stond. Kijk mee.

Binnenkort komt Flying Lotus met een nieuw album, maar ik afwachting trakteert de laptopvirtuoos uit Los Angeles alsnog op een schitterend video voor 'Phantasm', een nummer uit zijn vorige plaat 'Until The Quiet Comes' (oktober 2013), met de dromerige vocals van Laura Darlington.De conceptuele clip, opgenomen in een desolaat landschap in Nieuw-Zeeland en met de focus op slechts twee karakters, bulkt van subtiel vakmanschap. 'Nice and simple. And complicated', oordeelt Markus Hofko die achter de camera stond. Kijk mee.