Burgemeester Marcelo Ebrard meent dat zo'n 200.000 mensen in het centrum van de stad samenkwamen aan het Zocalo-plein en de omgevende straten, waar zeven grote schermen waren opgesteld. Het plein heeft slechts een capaciteit van 80.000 en dus waren de mensen al van de dag voordien komen aanschuiven om een glimp van McCartney op te vangen.

Hij zong onder meer 'Ob-La-Di, Ob-La-Da' met de Mariachi-band. Tijdens zijn drie uur durende concert sprak hij afwisselend Spaans en Engels en zong verscheidene Beatleshits. McCartney speelde eerder tijdens zijn tour door Mexico in Guadalajara en in het Azteken-stadion in Mexico City. (Belga/RDM)

Burgemeester Marcelo Ebrard meent dat zo'n 200.000 mensen in het centrum van de stad samenkwamen aan het Zocalo-plein en de omgevende straten, waar zeven grote schermen waren opgesteld. Het plein heeft slechts een capaciteit van 80.000 en dus waren de mensen al van de dag voordien komen aanschuiven om een glimp van McCartney op te vangen. Hij zong onder meer 'Ob-La-Di, Ob-La-Da' met de Mariachi-band. Tijdens zijn drie uur durende concert sprak hij afwisselend Spaans en Engels en zong verscheidene Beatleshits. McCartney speelde eerder tijdens zijn tour door Mexico in Guadalajara en in het Azteken-stadion in Mexico City. (Belga/RDM)