Het laatste album van Paul McCartney, Memory Almost Full, dateert ondertussen alweer uit 2007. Voor zijn nieuwe album, dat bijna volledig uit covers bestaat, kreeg hij de hulp van zijn vrienden Stevie Wonder en Eric Clapton. Voor de covers grijpt de zanger terug naar zijn eigen voorbeelden, zoals Fred Astaire, Harold Arlen en Cole Porter.

Op de plaat zullen ook twee nieuwe nummers staan, Only Our Hearts en My Valentine. Dat laatste nummer liet McCartney al horen op zijn website en het is ondertussen ook online te vinden.

Het laatste album van Paul McCartney, Memory Almost Full, dateert ondertussen alweer uit 2007. Voor zijn nieuwe album, dat bijna volledig uit covers bestaat, kreeg hij de hulp van zijn vrienden Stevie Wonder en Eric Clapton. Voor de covers grijpt de zanger terug naar zijn eigen voorbeelden, zoals Fred Astaire, Harold Arlen en Cole Porter. Op de plaat zullen ook twee nieuwe nummers staan, Only Our Hearts en My Valentine. Dat laatste nummer liet McCartney al horen op zijn website en het is ondertussen ook online te vinden.