Het Brussels summer festival heeft maandag op zijn Facebookpagina de eerste namen gepubliceerd die van 8 tot 17 augustus zullen optreden tijdens de 13de editie van het festival in het centrum van Brussel.
Het gaat om Texas, Suede, IAM, M, Patrice, Patti Smith, Ozark Henry, Front 242, en James Arthur.

De Amerikaanse zangeres en dichteres Patti Smith wordt beschouwd als één van de grondleggers van het punkgenre in New York. Vandaar ook haar bijnaam "The Godmother of Punk". Haar werk is een fusie van rock en poëzie. Benieuwd of Suede net als twee jaar geleden tijdens de Lokerse Feesten zal afzakken met een back catalogue die overloopt van de popgeschiedenis. Vast staat dat No Shuffle van Front 242 in augustus luid zal weerklinken in hartje Brussel.

De tiendagentickets zullen vanaf dinsdag te koop worden aangeboden voor 45 euro tot 10 mei. Daarna verhoogt de prijs naar 50 euro. (Belga/DB)

Het Brussels summer festival heeft maandag op zijn Facebookpagina de eerste namen gepubliceerd die van 8 tot 17 augustus zullen optreden tijdens de 13de editie van het festival in het centrum van Brussel. Het gaat om Texas, Suede, IAM, M, Patrice, Patti Smith, Ozark Henry, Front 242, en James Arthur.De Amerikaanse zangeres en dichteres Patti Smith wordt beschouwd als één van de grondleggers van het punkgenre in New York. Vandaar ook haar bijnaam "The Godmother of Punk". Haar werk is een fusie van rock en poëzie. Benieuwd of Suede net als twee jaar geleden tijdens de Lokerse Feesten zal afzakken met een back catalogue die overloopt van de popgeschiedenis. Vast staat dat No Shuffle van Front 242 in augustus luid zal weerklinken in hartje Brussel.De tiendagentickets zullen vanaf dinsdag te koop worden aangeboden voor 45 euro tot 10 mei. Daarna verhoogt de prijs naar 50 euro. (Belga/DB)